Tour A

Canon

- Helaas, deze tour zit vol En kan niet meer gekozen worden -

Bezoek de Production Printing assembly line of Canon’s Circular Economy Manufacturing

Canon is de wereldleider op het gebied van consumenten- en professionele beeldverwerking. Opgericht in 1877 in Venlo en een lange geschiedenis van technische innovaties en ontwikkelingen. Bijna 3300 mensen werken dagelijks bij Canon Production Printing aan deze innovaties, waarvan een groot deel in Venlo. Als je kiest voor deze excursie, kun je kiezen uit twee rondleidingen binnen het bedrijf. Na aankomst bij Canon maak je de keuze voor één van beide.

Tour Canon Production Printing assembly line

Neem een kijkje binnen de LEAN-assemblage lijn van Canon Production Printing voor de productie van High-Tech printers voor de professionele markt. Tijdens deze tour krijg je uitleg over de Lean-filosofie waarop deze assemblagelijn is ontworpen en zie je met eigen ogen hoe, vanuit duizenden parts, een High Tech printer wordt samengesteld. Je ziet de supply chain van assemblageonderdelen vanaf het lossen van de vrachtauto tot en met aanlevering met AGV’s aan de verschillende werkstations. Ook wordt er uitgelegd waarom en hoe de continue verbetercultuur bijdraagt aan de verbeteringen van onze producten en processen nu en in de toekomst.

Tour Canon Circular Economy Manufacturing

Kies je voor de Canon Circular Economy Manufacturing tour, dan ervaar je op geavanceerde wijze hoe Canon Circulariteit en Duurzaamheid toepast op haar productportfolio. Je leert over omgekeerde logistiek, hoe Canon onderdelen oogst voor hergebruik en hoe Canon van geretourneerde producten nieuwe producten maakt. Return – Reuse and Reduce is wat we doen en terwijl we dat doen, beschermen we het milieu. Als je deze rondleiding kiest, zie je, als de tijd het toelaat, in ons Customer Experience Center ook kort onze producten in actie.

Bekijk de andere tours: