maak je dag nog waardevoller!

Download de NDL-app

Om je dag NOG waardevoller te maken, kun je als NDD-deelnemer (tijdelijk) gebruik maken van de NDL-app. Je vindt hier je persoonlijke programma, informatie over de locatie en over de sponsors en je kunt contact leggen met de andere deelnemers. Zo weet je zeker dat je iedereen spreekt die je wilt spreken!

Ben je al lid van NDL? Dan ben je misschien al bekend met onze app en weet je dat deze handige app onze leden dichter bij elkaar brengt. Ben je nog geen lid, maar heb je wel interesse? Dan is de NDD een mooi moment om kennis te maken met deze tool. Voor de NDD is het sowieso handig om de app te downloaden.

De app downloaden

Als deelnemer aan de NDD heb je via de mail een uitnodiging met inlogcodes voor de NDL-app ontvangen. Je kunt de app downloaden via deze mail. Of via deze link. Als je als NDL-lid al (actief) gebruikt maakt van onze app, heb je geen nieuwe uitnodiging ontvangen, maar is het NDD-gedeelte al aan je app-omgeving toegevoegd.

Vragen?

Heb je vragen over de app? Heb je

problemen met inloggen en wil je deze gegevens opnieuw ontvangen? Stel ze aan Lieve (ze staat meestal bij de registratiebalie) of stuur haar even een WhatsAppje

De NDL-app maakt gebruik van het platform Bundeling. Zij zijn ook aanwezig op de NDD. Je kunt ze vinden bij de registratiebalie of tijdens de lunch bij hun statafel.