Informatie

Kosten deelname congres

Toegangsprijs leden: € 185,00

Toegangsprijs niet-leden: € 595,00

Het regionale programma wordt u kosteloos aangeboden door de regio Twente. Aan dit programma kunnen 290 personen deelnemen. Aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst en is alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan het middagcongres.
Locatie

De ontvangst voor het regionale programma vindt plaats op Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede. Ook het middagcongres vindt hier plaats.
Aanmelden

U kunt zich via de aanmeldpagina tot en met 11 november a.s. aanmelden, maar ook afmelden voor het congres. Na inschrijving ontvangt u een factuur. Een week voorafgaand aan het congres sturen wij u een bevestiging, inclusief routebeschrijving.  
Factuur en bevestiging

Na inschrijving ontvangt u een factuur. Een week voorafgaand aan het congres sturen wij u een bevestiging, inclusief routebeschrijving. 
Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren bij Hangar 11, Vliegveld Twenthe.
Routebeschrijving

Annuleren

U kunt alleen schriftelijk annuleren. Tot 5 november 2019 is dit kosteloos. Vanaf 5 november zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Wel kan uw toegangsbewijs door een collega worden gebruikt. Wij ontvangen dan graag de volledige gegevens van deze persoon.
Contact

Voor vragen over de aanmeldingsprocedure kunt u contact opnemen met Frieda Ouwendijk, telefoon 079 – 343 8132 of [email protected]