Informatie
Kosten deelname congres
Leden NDL/HIDC €185,00 (p.p. en excl. BTW)
Niet-leden €595,00 (p.p. en excl. BTW)

Het regionale programma wordt u kosteloos aangeboden door de regio Rotterdam. Aan dit programma kunnen 270 personen deelnemen. Aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst en is alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan het middagcongres.

Locatie
De ontvangst voor het regionale programma vindt plaats in de Onderzeebootloods, RDM-straat 1, Rotterdam. Ook het middagcongres vindt hier plaats.

Aanmelden
U kunt zich via de aanmeldpagina tot en met 27 november a.s. aanmelden, maar ook afmelden voor het congres. Na inschrijving ontvangt u een factuur. Een week voorafgaand aan het congres sturen wij u een bevestiging, inclusief routebeschrijving.

Factuur en bevestiging
Na inschrijving ontvangt u een factuur. Een week voorafgaand aan het congres sturen wij u een bevestiging, inclusief routebeschrijving.

Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren bij de Onderzeebootloods.

Routebeschrijving

Watertaxi/waterbus

Openbaar vervoer

Auto

Annuleren
U kunt alleen schriftelijk annuleren. Tot 20 november 2018 is dit kosteloos. Vanaf 20 november zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Wel kan uw toegangsbewijs door een collega worden gebruikt. Wij ontvangen dan graag de volledige gegevens van deze persoon.

Contact
Voor vragen over de aanmeldingsprocedure kunt u contact opnemen met Frieda Ouwendijk, telefoon 079 – 343 8132 of [email protected]